Να στείλετε μήνυμα
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Cecilia

Τηλεφωνικό νούμερο : +86 18922170847

WhatsApp : +8618922170847

Free call

Τι είναι ένας Snubber IGBT πυκνωτής;

December 30, 2020

τελευταία εταιρεία περί Τι είναι ένας Snubber IGBT πυκνωτής;

Τι είναι ένας Snubber IGBT πυκνωτής;

 

Ένας snubber πυκνωτής είναι ένας πυκνωτής που συνδέεται με έναν μεγάλος-τρέχοντα κόμβο μετατροπής με σκοπό τη μείωση της παρασιτικής αυτεπαγωγής της ηλεκτρικής καλωδίωσης. Θα έπρεπε τέτοια κύματα να υπερβεί η παρασιτική αυτεπαγωγή προκαλεί τα μεγάλα κύματα σβήνει (όταν εμποδίζεται το ρεύμα), και τις συστατικές εκτιμήσεις, υπάρχουν ανησυχίες της επακόλουθης αποτυχίας στη χειρότερη περίπτωση.

 

Οι πυκνωτές μπορούν να παρέχουν ζωτικής σημασίας γύρος-μέσω (ή να κρατήσει ψηλά) της ενέργειας ή να μετριάσουν τον κυματισμό και το θόρυβο στα κυκλώματα δύναμη-μετατροπής. Η επιλογή του σωστού τύπου μπορεί βαθιά να έχει επιπτώσεις μέγεθος, το κόστος, και την απόδοση ενός συστήματος στο γενικό.

 

Το IGBT με λίγα λόγια. Το IGBT είναι επίσης ένας τελικός (πύλη, συλλέκτης, και εκπομπός) πλήρης-ελεγχόμενος διακόπτης τρία. Το σήμα του πυλών/ελέγχου πραγματοποιείται μεταξύ της πύλης και του εκπομπού, και τα τερματικά διακοπτών του είναι ο αγωγός και ο εκπομπός.

 

Το IGBT συνδυάζει τα απλά χαρακτηριστικά πύλη-κίνησης που βρίσκονται MOSFET με την υψηλής τάσης και ικανότητα χαμηλός-κορεσμός-τάσης μιας διπολικής κρυσταλλολυχνίας. Κάνει αυτό με τη χρησιμοποίηση μιας απομονωμένης κρυσταλλολυχνίας επίδρασης τομέων πυλών για την εισαγωγή ελέγχου, και μια διπολική κρυσταλλολυχνία δύναμης ως διακόπτη.

 

Το IGBT έχει ως σκοπό ειδικά να ανοίξει και από γρήγορα. Στην πραγματικότητα, η επαναληπτική συχνότητα σφυγμού της παίρνει πραγματικά στην υπερηχητική σειρά. Αυτή η μοναδική ικανότητα είναι γιατί IGBTs χρησιμοποιείται συχνά με τους ενισχυτές για να συνθέσει τα σύνθετα κυματοειδή με τη διαμόρφωση πλάτους σφυγμού και τα χαμηλής διέλευσης φίλτρα. Χρησιμοποιούνται επίσης για να παραγάγουν τους μεγάλους σφυγμούς δύναμης στις περιοχές όπως τη φυσική μορίων και πλάσματος, και έχουν καθιερώσει έναν ρόλο στις σύγχρονες συσκευές όπως τα ηλεκτρικούς αυτοκίνητα, τα τραίνα, τα ψυγεία μεταβλητός-ταχύτητας, τα κλιματιστικά μηχανήματα, και περισσότερους.

 

Το Huayu έχει ποικίλους πυκνωτές ταινιών – συμπεριλαμβανομένης της σειράς C3 – σχεδιασμένες συγκεκριμένα εφαρμογές IGBT που απαιτούν τα μακρά ζωή υπό τις ακραίες λειτουργούσες συνθήκες. Τα σχέδια συνήθειας είναι επίσης διαθέσιμα.

  τελευταία εταιρεία περί Τι είναι ένας Snubber IGBT πυκνωτής;  0τελευταία εταιρεία περί Τι είναι ένας Snubber IGBT πυκνωτής;  1τελευταία εταιρεία περί Τι είναι ένας Snubber IGBT πυκνωτής;  2

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μας, παρακαλώ επισκεφτείτε τον ιστοχώρο μας το https://www.gdhy.com.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

hy010@gdhy.com
+8618922170847
gdhy18922170847
+86 18922170847
+86 18922170847